Chat with us, powered by LiveChat

Om Bisnis Partner Group

Vi hjälper våra kunder att förenkla, automatisera och få igång processer som fungerar för ökad försäljning.

Kontakta oss redan idag så kan vi göra en kostnadsfri utvärdering om våra tjänster passar ditt företag

Bisnis Partner grundades 2012

Bisnis Partner Group startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Men moderna och skräddarsydda lösningar för våra kunder kan vi erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till dig som företagare.

Vi hjälper våra kunder att förbättra processerna kring ökad försäljning och att på automatiska sätt få tillgång till leads för säljgruppen.

Härligt gäng på Tomtebogatan 28

Vi är ett härligt gäng som sitter i våra egna lokaler på Tomtebogatan 28 i Stockholm. Vi drivs av ett entreprenörsdrivet fokus och att alltid vara med i utveckling och utbildning inom sälj- och marknadsföring.

Bakgrund och partners

Vi består idag av partners med samlad kompetens och erfarenheter inom finans, webb, marknad och sälj. Vill du veta mer om oss är du alltid varmt välkommen att slå en signal eller varför inte komma in och besöka oss direkt på kontoret, dörren är alltid öppen!

Några  kundcase

Alfa Inredningar

54 nya kundmöten

“Att testa BisnisFinder i kombination med mötesbokning hjälpte oss att hitta nya kunder och få riktigt bra möten inom bara några veckor”

Brand Design Studios

2 nya möten efter bara en timme

“13 nya kundmöten och har många potentiella affärer på så här kort tid – vi är supernöjda! BisnisFinder är arbetshästen alla startups behöver”

Talent Eye

45 nya möten bokade

“Vi träffade en kund vars VD sade att han får liknande mail 100 ggr i veckan, men att just vårt mail stack ut så pass mycket att han öppnade mailet, läste och ville boka mötet”

Kul att du är nyfiken, ställ gärna en fråga till oss här eller chatta med oss i rutan till höger

Beskriv gärna dina utmaningar du har idag och din målgrupp du vill nå.

6 + 3 =