Brand Design Studios

– 2 nya möten efter bara en timme!

 

Kund: Brand Design Studios
Mål: Öka försäljning
Resultat: 13 nya möten

1. Utmaning: “Var börjar vi?”

Som en relativt ny aktör inom kontorsinredning låg snabb tillväxt och nya kunder högt på priolistan för Brand Design Studios. Problematiken i deras nykundsbearbetning var att förstå vilken målgrupp man behövde nå ut till i ett specifik geografiskt område och vilken kanal som skulle generera flest kundmöten. Samtidigt var det viktigt att kunna sticka ut på en mättad marknad.

“Vi behövde hitta en metod för att få en rejäl boost i vår nykundsbearbetning, och det på relativt kort tid”

2. Vad vi gjorde – Skräddarsydd kampanj från grunden

Vårt samarbete började med uppstartsmöte och briefing för att identifiera målgrupp, behov och övergripande mål. För att kunna prospektera och bearbeta leads på bästa sätt valdes e-posttjänsten BisnisFinder som skulle skräddarsys efter Brand Designs behov. 

“Vi älskade känslan att få en kalender fylld med möten samtidigt som vi kunde göra annat”

3. Så gick det

Brand Design Studios behövde inte vänta länge för gå på möten. Redan efter första timmen hade de två förslag på tid för möte direkt i inkorgen. Kampanjen med BisnisFinder hade en öppningsfrekvens på 74,3% och en svarsfrekvens på 29,4%.

“13 nya kundmöten och har många potentiella affärer på så här kort tid – vi är supernöjda! BisnisFinder är arbetshästen alla startups behöver”

%

Öppningsfrekvens

Nya heta möten

Vill du göra samma resa med ditt bolag? Kontakta oss!

Ställ dina frågor om BisnisFinder här eller chatta med oss i rutan till höger.

1 + 6 =