Chat with us, powered by LiveChat

Native Advertisement

Välskrivna artiklar i rätt media för rätt målgrupp väcker ofta ett väldigt bra intresse för dina produkter och tjänster

Ett mycket kostnadseffektiv sätt för rätt målgrupp

Genom välskrivna artiklar i rätt media kan vi fånga intresset för dina produkter och tjänster. Det är ett väldigt kostnadseffektiv sätt att leda trafik och skapa heta leads då det krävs ett eget beslut att läsa kring det. Det innebär att de som har läst och klickat är intresserade och selekteringen av intressenter har redan startat. Vi samarbetar med en rad olika aktörer och plattformar där din artikel kan publiceras, självklart hjälper vi dig med utformning och säljande texter för bästa resultat.

1. Välskrivna artiklar

Våra handledare hjälper dig att skriva en intressant artikel om din produkt eller tjänst du vill marknadsföra. I kombination av andra produkter vi kan erbjuda har vi en fullständig marknad- och säljprocess för dig och ditt företag. 

2. Rätt plattform

Vi ser till så att artiklarna hamnar på rätt plattformar med rätt publik så att artiklarna visas för rätt målgrupp. På detta sätt kan vi göra en väldigt kostnadseffektiv kampanj som inte visar artiklar för besökare som inte alls passar in på din målgrupp.

3. Mätbart underlag

Det bästa med internet är att vi kan mäta allting. Det är inte som när vi skickade brev förr i tiden och inte kunde avgöra ifall hälften hamnade i papperskorgarna runt om i landet. Men dessa mätvärden kan vi hela tiden effektivisera och förbättra vårt samarbete och resultat.

» Vill du öka försäljningen av en viss produkt eller tjänst?

Här kan du enkelt beskriva vilken produkt eller tjänst ni skulle vilja öka säljet kring.

Kontaktformulär Native Advertisement

2 + 5 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Andra tjänster som ofta kombineras

Här nedan hittar du ett urval av våra mest populära tjänster och produkter.

Mötesbokning och underlag

Att kallringa är idag väldigt tufft, det är dock inte dåligt. Det fungerar fortfarande om man gör det på rätt sätt och har förberett sitt arbete. Men kan vi kombinera detta med andra aktiviteter så har vi helt plötsligt ett väldigt bra recept för resultat. Lås oss berätta mer om hur vi arbetar!

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå sin målgrupp om man gör det på rätt sätt. Nej, det räcker inte med massutskick till en massa företagare och hoppas på att de handlar av dig, det behövs noga planering och ett väl genomförande. 

Kundtjänst och bevakning

Vi vet att man som företagare har mycket att stå i hela tiden, fokusera på rätt saker och låt oss ta hand om inkommande samtal eller förfrågningar. Våra handledare är utbildade inom denna kundservice och kan enkelt sålla och prioritera rätt för dig efter de regler vi sätter upp.

Kampanjsidor och tillägg

Med våra skräddarsydda kampanjsidor kan vi utforma rätt förutsättningar för personer från din målgrupp att komma i kontakt med dig. Dessa sidor bevakas även av våra handledare och finns tillgängliga över telefon, chatt och mail under kontorstid.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte

Just nu! Kostnadsfri utvärdering!

Just nu kan vi erbjuda dig en kostnadsfri utvärdering (ord.pris 4995kr) där vi ser över din målgrupp och gör en uppskattning på hur mycket vi kan öka dina antal bokade möten med varje månad.

Tack för din ansökan, vi återkommer inom kort!