Chat with us, powered by LiveChat

Bemannad kundtjänst

Fokusera på det viktiga i din verksamhet så bevakar vi inkommande förfrågningar

Bemannad kundtjänst frigör tid för dig och ditt företag

Ibland ringer telefonen hela dagen lång och man blir ständigt avbruten i det jobb man gör. Med aktiviteter från vår sida är risken stor att trycket på företagets telefon kommer att öka i form av intressenter. Detta är ju något som är väldigt positivt men kan också vara tidskrävande. Våra handledare är utbildade i att ta emot förfrågningar och filtrera bland samtalen så att bara de viktigaste går vidare till dig som kan jobba mer ostört och lägga ner tid på det viktigaste.

1. Utbildade handledare

Våra handledare är alltid beredda på inkommande förfrågningar över telefon och genom våra telefonsystem finns det alltid någon tillgänglig. Vi är också duktiga på att filtrera och selektera bland samtalen och förfrågningarna så att du slipper bli jagad av andra säljare eller sådant som egentligen bara tar bort din tid.

2. Riktlinjer för samtal

Tillsammans med dig sätter vi upp väldigt tydliga riktlinjer i vilka samtal och förfrågningar som ska gå vidare till dig eller din säljgrupp. På detta vis missar du inte de viktiga samtalen utan får bara ta del av de bästa och hetaste leadsen som kommer in.

3. Egna kampanjnummer

För många av våra kunder så kan en kampanj bestå av tex, en produktlansering eller en ny sälj- och marknadsaktivitet. Därför sätter vi upp nya telefonnummer som går direkt till rätt handledare hos oss, ditt gamla nummer finns ju såklart kvar men genom de nya kanalerna kan vi sätta upp så kallade kampanjnummer.

» Vill du också spara tid? Beskriv ditt nuläge här?

Här kan du enkelt beskriva hur det ser ut hos er idag när det kommer till inkommande samtal.

Kontaktformulär Kundtjänst

14 + 8 =

* Dina uppgifter hanteras bara utav oss och tas bort enligt GDPR och enligt god marknadsföringssed. Läs mer om vår GDPR-policy här.

Andra tjänster som ofta kombineras

Här nedan hittar du ett urval av våra mest populära tjänster och produkter.

Mötesbokning och underlag

Att kallringa är idag väldigt tufft, det är dock inte dåligt. Det fungerar fortfarande om man gör det på rätt sätt och har förberett sitt arbete. Men kan vi kombinera detta med andra aktiviteter så har vi helt plötsligt ett väldigt bra recept för resultat. Lås oss berätta mer om hur vi arbetar!

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att nå sin målgrupp om man gör det på rätt sätt. Nej, det räcker inte med massutskick till en massa företagare och hoppas på att de handlar av dig, det behövs noga planering och ett väl genomförande. 

Native Advertisement

Välskrivna artiklar i rätt media och för rätt målgrupp är ett väldigt effektivt sätt att nå ut till din målgrupp. Vanliga annonser kan vi ibland ha en förmåga att förbise men hittar vi en intressant artikel kring det man är intresserad av har vi väckt ett mycket starkare intresse.

Kampanjsidor och tillägg

Med våra skräddarsydda kampanjsidor kan vi utforma rätt förutsättningar för personer från din målgrupp att komma i kontakt med dig. Dessa sidor bevakas även av våra handledare och finns tillgängliga över telefon, chatt och mail under kontorstid.

Här är en person som kan besvara dina frågor!

Vill du komma i direktkontakt med oss nu på en gång så slår du bara en signal till vår kontaktperson inom detta affärsområde.

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

Fredrik är delägare och är insatt i det mesta som händer med företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar samt skapa betydande värden till dig som kund.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Dags att ta nästa steg?

Boka en kostnadsfri konsultation över telefon eller ett möte

Just nu! Kostnadsfri utvärdering!

Just nu kan vi erbjuda dig en kostnadsfri utvärdering (ord.pris 4995kr) där vi ser över din målgrupp och gör en uppskattning på hur mycket vi kan öka dina antal bokade möten med varje månad.

Tack för din ansökan, vi återkommer inom kort!