Chat with us, powered by LiveChat

Om Bisnis Partner Group

Vi hjälper våra kunder att förenkla, automatisera och få igång processer som fungerar för ökad försäljning.

Kontakta oss redan idag så kan vi göra en kostnadsfri utvärdering om våra tjänster passar ditt företag

Bisnis Partner grundades 2012

Bisnis Partner Group startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012. Men moderna och skräddarsydda lösningar för våra kunder kan vi erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till dig som företagare.

Vi hjälper våra kunder att förbättra processerna kring ökad försäljning och att på automatiska sätt få tillgång till leads för säljgruppen.

Härligt gäng på Tomtebogatan 28

Vi är ett härligt gäng som sitter i våra egna lokaler på Tomtebogatan 28 i Stockholm. Vi drivs av ett entreprenörsdrivet fokus och att alltid vara med i utveckling och utbildning inom sälj- och marknadsföring.

Bakgrund och partners

Vi består idag av partners med samlad kompetens och erfarenheter inom finans, webb, marknad och sälj. Vill du veta mer om oss är du alltid varmt välkommen att slå en signal eller varför inte komma in och besöka oss direkt på kontoret, dörren är alltid öppen!

Några  kundcase

ATEA Sverige

ROI från dag 1 för ATEA

Med pricksäker målgruppshantering och rätt ”approach” kunde vi hjälpa ATEA med nya, heta säljmöten som genererat nya nyckelkunder för ATEA.

NetApp Sweden

NetApp ökade sin försäljning direkt med BisnisBooking

Samarbetet med NetApp har pågått i flera år nu och med en extern säljgrupp som Bisnis har vi ökat vår försäljning avsevärt inom de områden vi har arbetat.

Huawei Technologies Sweden

Vi fick pausa antal möten

– Vi fick pausa antal nya möten för att våra säljare skulle hinna med att gå på och hantera alla nya säljmöten. Vi är chockade över hur mycket vi kunde få ut på vår investering.

Kul att du är nyfiken, ställ gärna en fråga till oss här eller chatta med oss i rutan till höger

Beskriv gärna dina utmaningar du har idag och din målgrupp du vill nå.

11 + 3 =

Just nu! Kostnadsfri utvärdering!

Just nu kan vi erbjuda dig en kostnadsfri utvärdering (ord.pris 4995kr) där vi ser över din målgrupp och gör en uppskattning på hur mycket vi kan öka dina antal bokade möten med varje månad.

Tack för din ansökan, vi återkommer inom kort!